Voor 23:00 besteld, morgen in huis! (ma-vri) 100% Discrete betaling en verzending

Bij Mytenga.nl kunt u betalen met de volgende betaalsystemen: iDEAL, PayPal, overschrijving per bank, CreditCardl; Visa of Mastercard, MisterCash/Bancontac, ING Home'Pay, KBC/CBC Online en gespreid betalen via Capayable.

 •  

  Discretie en Veiligheid:Ogone betrouwbaar

  Wij vinden discretie zeer belangrijk, we begrijpen dat u niet wilt dat het zichtbaar is dat u bij Mytenga besteld. Daarom is zowel de verpakking als de betaling uiterst discreet. Op uw afschrift vindt u onze naam niet terug, bij een ideal betaling ziet het scherm de betalings informatie er als volgt uit: • Directe Betalingen:

  Een directe betaling is een betaling met iDEAL, Visa of Mastercard, ING Home'Pay, KBC/CBC Online, MisterCash/Bancontact of PayPal.
  In de meeste gevallen (97,4% volgens PostNL) is uw bestelling de volgende dag in huis, dit geld ook voor pakketten die naar Belgie verstuurd worden.

 • Ideal:

  Wat is iDEAL?

  Met iDEAL kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

  Voordelen van iDEAL:
  • iDEAL is vertrouwd en gemakkelijk, want u betaalt in uw vertrouwde internetbankieromgeving.
  • iDEAL is snel want uw betaling vindt direct plaats en wordt aan de MyTenga webwinkel gemeld.
  • iDEAL is net zo veilig al internetbankieren.
  • iDEAL kunt u gebruiken als u een rekening heeft bij één van de volgende banken ABN AMRO, ASN Bank, Frieslandbank, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot of KNAB.

  Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met de bank van uw keuze om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort al uw online aankopen met iDEAL betalen!


 • Creditcard:

  Betalen met Creditcards van Visa of Mastercard kun bij ons zonder extra kosten. Vul tijdens het bestellen simpelweg de creditcard gegevens in, vervolgens zal op het moment dat je de bestelling plaatst het bedrag op de ingevulde kaart in rekening worden gebracht.

 


 • MisterCash/Bancontact:

  Wat is MisterCash/Bancontact?
  MisterCash/Bancontact is 'iDeal voor Belgie' en werkt ongeveer hetzelfde als de Nederlandse iDeal, met als belangrijkste verschil dat het voor gekoppeld is met Belgische banken, zoals iDeal dat is voor Nederlandse banken. Bij MisterCash/Bancontact zijn de volgende Belgische banken aangesloten:

  - Belfius
  - BNP Paribas
  - ING
  - FINTRO
  - KBC
  - CBC
  - AXA Bank
  - VDK Spaarbank
  - Record Bank

  Door het grote aantal banken dat te gebruiken is met MisterCash/Bancontact is dit het meest populaire betaalsysteem in Belgie. Het enige wat vereist is dat u kunt internetbankieren met uw rekening.

  Voordelen van MisterCash/Bancontact:
  - Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.
  - Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van MisterCash/Bancontact. 


 • PayPal betaling:

  PayPal is een wereldwijde betaalmethode met ruim 175 miljoen gebruikers. PayPal is snel, veilig en gemakkelijk. Uw betalingen zijn online te volgen en uw identiteit blijft onbekend omdat de verkoper geen privé gegevens van de koper kan zien.

  Voordelen van PayPal:

  • U heeft zelf controle en overzicht op de betaling.
  • De betaling is anoniem.
  • Bij goedkeuring kan uw bestelling direct verwerkt worden. Wanneer al de door u bestelde producten op voorraad zijn, heeft u uw bestelling de volgende dag vaak al in huis.
  • Ook voor buitenlandse klanten bruikbaar.
 • Via PayPal kunt u ook met een uw Visa of Master CreditCard betalen.

 • Vooruit betaling per bank:

  U kiest tijdens het bestelproces voor 'overschrijving'
  Onder vermelding van het nummer wat u krijgt boekt u de overschijving over. Zodra wij de betaling hebben ontvangen op de onze rekening krijgt u automatisch een bevestiging van ons dat de betaling ontvangen is.

  Deze betaalmethode is beschikbaar voor klanten uit: Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

  Voordelen van een bankoverschrijving:
  • De betaling doet u in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving.
  Nadelen van een bankoverschrijving:
  • De overschrijving neemt 2-3 dagen in beslag waardoor de levertijd langer is (3- 5 dagen).

Grotere aankopen gespreid betalen:

Voor grotere aankopen vanaf 150,-- euro, bieden wij ook gespreid betalen aan. Grote aankopen zou je soms liever in delen betalen, dat kan bij Mytenga.nl. Wij bieden de betaaldienst Capayable aan. Hierdoor kan jij gespreid betalen met 0% rente.
Het kost jou dus niets extra's. En gespreid betalen kan vanaf 150 euro tot bestellingen van 3.000 euro.

Hoe gaat dat in z'n werk?

Als je kiest voor Capayable tijdens het afrekenproces vul je jou gegevens in en Capayable controleert 'real-time' of je gebruik kan maken van gespreid betalen. Wanneer je wordt goedgekeurd, betaal je direct het eerste termijn.

Wij van Mytenga verwerken je bestelling (in het geval van een Real doll) nemen wij even contact op via de email, om de opties te controleren.
Je ontvangt nadat je de bestelling afgerond hebt een email van Capayable met daarin de betaalinstructies over het tweede en derde betaaltermijn. 

Waarom zou je gespreid betalen?

✓ Flexibel betaalgemak, betalen wanneer het jou uitkomt.
✓ Niet in één keer een groot bedrag van je rekenening.
✓ Geen rente, aanvraagforumlieren en/of leningsovereenkomst.
✓ Geniet nu al van de bestelling en betaal de rest binnen 60 dagen.

Gespreid betalen bij mytenga