De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending
€ 39,95

Beschikbaarheid: In voorraad

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Tenga Flex Masturbator

De Tenga Flex is een herbruikbare Tenga masturbator die ook een vacuüm effect geeft tijdens het gebruik. Hoeveel vacuüm bepaal jij.

De binnenkant van de sleeve voelt zacht aan. De ruime opening zorgt ervoor dat je makkelijk naar binnen glijd. De tunnel begint met een ringvormige vernauwing die ervoor zorgt dat het glijmiddel er niet makkelijk weer uitloopt als je de Tenga Flex gebruikt.

De buitenkant heeft grove ribbels, waardoor je zelfs met glijmiddel aan je handen een goede grip hebt. De spiraalvormige buitenkant maakt de draaibeweging en samentrekking van de ribbels mogelijk.

Hoe werkt de Tenga Flex?

Je zou denken dat de bovenkant van de Flex draait als je penis erin zit. Maar zo werkt deze Tenga niet. Als je penis in de sleeve zit, laat de buitenkant zich namelijk niet meer draaien, het midden zou dan samentrekken en in elkaar moeten draaien en dat gaat niet, omdat je penis daar zit.
Hoe werkt het dan wel?
Als je het gaatje (bovenaan  de Tenga Flex) dichthoudt, merk je dat wanneer je de Flex naar boven trekt, het midden een draaiende beweging maakt. Dit komt door het vacuüm, dat zorgt dat de cup zich samentrekt. Dit samentrekken gebeurt in een draaibeweging, waardoor de Tenga Flex over je eikel heen draait, wat samen met het vacuüm een leuk gevoel geeft.
Wat gevoel betreft is de Tenga Flex best een leuk product en het ontwerp ziet er niet alleen stijlvol uit, maar zit ook geweldig in elkaar.

Schoonmaken:

Doordat de binnenkant (de sleeve) uitneembaar is, is de Flex gemakkelijk schoon te maken. Je haalt de sleeve uit de buitenkant en kan deze binnenstebuiten keren en onder de kraan afspoelen.
Laat de sleeve altijd goed drogen voordat je deze weer terug klapt en in de buitenkant stopt.
De sleeve terug stoppen gaat extra makkelijk door de lange witte standaard die in het product zit.

De transparante verpakking waar dit product in geleverd wordt, leent zich goed om de Tenga Flex ook weer mooi in op te bergen.

Twee varianten:

De Tenga Flex is er in twee smaken, wit en zwart.

De witte Tenga Flex heeft een mildere structuur en de zwarte is wat strakker en heeft een iets dikkere sleeve.

Er word 10ml Tenga Real lotion meegeleverd met de Tenga Flex.

Aanvullende Informatie

Manufacturer Nee
Doll gewicht Nee
Lengte pop Nee
Borst omtrek Nee
Taille pop Nee
Heup omtrek Nee
countdown Nee
Fleshlight ingang Nee
pluspunt 1 Nee
pluspunt 2 Nee
pluspunt 3 Nee
pluspunt 4 Nee
pluspunt 5 Nee
pluspunt 6 Nee
minpunt 1 Nee
minpunt 2 Nee
minpunt 3 Nee