De Real Doll specialist van Nederland 100% Discrete betaling en verzending

Normale prijs: € 69,95

Special Price € 49,95

Beschikbaarheid: In voorraad

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Meiki Gloria

De Meiki Gloria is een masturbator van de Zuid Koreaanse fabrikant KOKOS. De Gloria is de 4de kunstvagina uit de ‘Artist Collection series’. En is maar liefst 18cm lang!
Als je nog steeds masturbeert met je hand, weet je echt niet wat je mist. Het heerlijk aanvoelend materiaal, geeft je een geweldig gevoel!

De buitenkant heeft een structuur die een lekkere grip geeft.

Dual Layer Gloria

De Meiki Gloria is een dubbel laagse kunstvagina. Dit zien we in de meeste kunstvagina’s terug, dus waarschijnlijk ben je al wel bekend met dit fenomeen.

KOKOS Gloria
Dubbel laags houd in dat het materiaal aan de binnenkant van de onahole (kunstvagina) van een andere samenstelling is gemaakt dan de buitenkant. Hoewel de buitenkant zacht en huidachtig aanvoelt, is de binnenkant van een iets stugger en dus meer stimulerend materiaal gemaakt.

De Tunnel van de Meiki Gloria

De tunnel heeft een 3D structuur, er zijn in de basis 2 structuren. De gespleten structuur, waarbij je de wanden met je penis uit elkaar duwt en de 3D structuur, waarbij de tunnel hol is van binnen.
Doordat het materiaal van de bovenkant op de tunnel ‘leunt’ en de holte van de tunnel een stuk kleinere diameter heeft dan je omtrek van je penis, geeft de tunnel toch veel stimulatie.

Meiki Gloria

Trek de buitenste schaamlippen opzij en je zie de roze ingang van deze kunstvagina. De interne structuur heeft talloze nopjes en ribbels, dit reliëf zorgt voor stimulatie over de hele penis.
In het midden zie je een duidelijke vernauwing, door de membranen die daar geplaatst zijn. Deze zitten precies op de goede plek, de eikel krijgt een extra prikkel voordat je de eindkamer in spuit.

Deze forse kunstvagina van 18cm lang en 9cm breed weegt 635 gram. Goed te vergelijken met de veel duurdere Meiki No Shoumei kunstvagina’s. Toch doet deze masturbator van KOKOS hier niet voor onder.

Kenmerken:Meiki Gloria masturbator

- Gewicht: 635gram
- Lengte: 18cm
- Breedte: 9cm
- Hoogte: 9cm
- Dubbel laags
- Goede grip
- Gesloten ontwerp

Door het gesloten ontwerp geeft de Meiki Gloria ook een zuigende werking tijdens het gebruik. 

Aanvullende Informatie

Manufacturer KOKOS
Doll gewicht Nvt
Lengte pop Nvt
Borst omtrek Nvt
Taille pop Nvt
Heup omtrek Nvt
countdown Nee
Fleshlight ingang Nee
pluspunt 1 Nee
pluspunt 2 Nee
pluspunt 3 Nee
pluspunt 4 Nee
pluspunt 5 Nee
pluspunt 6 Nee
minpunt 1 Nee
minpunt 2 Nee
minpunt 3 Nee
  1. Meiki Gloria Review by kobe
    Service
    Product

    Kleine lipjes zijn perfect. Goed eindresultaat. (Geplaatst op 07-05-2017)