Voor 23:00 besteld, morgen in huis! (ma-vri) 100% Discrete betaling en verzending

Love Partner Sexmachine

Normale prijs: € 279,95

Special Price € 249,95

Beschikbaarheid: Tijdelijk uitverkocht

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Love Partner Sexmachine

De Love Partner Sexmachine is een echte neukmachine. Ontsnappen is niet mogelijk en ze is overgeleverd aan degenee met de afstandsbediening. Deze is gemaakt door NPG, die het uitbrengen onder de merknaam Precious.

Comfort:

Het harnas is van zacht aanvoelend siliconen en sluit goed aan haar liezen. De Love Partner Sexmachine is ontworpen om comfortabel te zitten. De bandjes zijn verstelbaar en makkelijk aan te trekken. De siliconen basis sluit goed aan en neemt de lichaamstemperatuur snel over.

Bediening en snelheden:

Je kan de Love Partner Sexmachine met de bedieningsknoppen op de voet van de machine bedienen. Maar je kan ook gebruik maken van de meegeleverde afstandsbediening.

De Love Partner Sexmachine wordt geleverd met twee dildo’s. Deze kan je op de machine draaien.

Love partner Sexmachine

De Dildo’s zijn 10 en 12 cm, dat is niet heel groot. Maar voor de meeste vrouwen voldoende, doordat de volledige lengte in de vagina gaat.
In de achterste stand steekt de dildo nog een stukje uit, zodat hij niet uit de vagina kan schieten tijdens het gebruik.

De dildo gaat op en neer en wordt aangedreven door een krachtige motor. Wij hebben de motor getest en ook bij een flinke tegendruk, blijft de zuiger met de dildo erop, op en neer gaan.
De zuiger heeft 9 verschillende standen. De beweging is constant en heeft geen patronen. Het is dus op en neer, in 9 verschillende snelheden.

Penetratie EN vibratie:

De Love Partner Sexmachine heeft ook een vibratie optie, deze sterke motor zit in de met verdikking. Deze verdikking is bedekt met nopjes en stimuleert de clitoris en buitenkant van de vagina.
Deze vibratie is ook krachtig en heeft 9 standen. De combinatie van oneindige penetratie en vibratie maken deze seksmachine een product waar veel vrouwen tot voorheen alleen maar van konden dromen.

Love Partners Sexmachine harness

De Love Partner Sexmachine wordt niet aangedreven op batterijen of een accu, maar sluit je aan op het stopcontact. Er zit een 12V adapter tussen, dus uiteraard deze machine volkomen veilig te gebruiken.
In de afstandsbediening gaat een N-size batterij.

Kenmerken:

- Ontworpen voor vrouwen.
- Makkelijk in gebruik, sluit goed aan en makkelijk verstelbaar harnas.
- Op afstand te bedienen met de afstandsbediening.
- 9 penetratie snelheden.
- 9 vibratie snelheden.
- 2 Dildo’s: 1x 100mm en 1x 120mm.
- Japanse handleiding, maar heel eenvoudig in gebruik.
- Klein flesje glijmiddel wordt meegeleverd.

Aanvullende Informatie

Manufacturer Nee
Doll gewicht Nvt
Lengte pop Nvt
Borst omtrek Nvt
Taille pop Nvt
Heup omtrek Nvt
countdown Nee
Fleshlight ingang Nee
pluspunt 1 Nee
pluspunt 2 Nee
pluspunt 3 Nee
pluspunt 4 Nee
pluspunt 5 Nee
pluspunt 6 Nee
minpunt 1 Nee
minpunt 2 Nee
minpunt 3 Nee
 1. Fabeltastische sexmachine Review by Bert
  Service
  Product

  Na lang zoeken vond ik bij Mytenga de ideale compacte sexmachine tegen een zeer redelijke prijs. Vrijdagmiddag bestelde ik de Love Partner Sexmachine en binnen 24 uur ontving ik hem al.
  Zaterdagavond natuurlijk direct de sexmachine gebruikt en de ervaring was ongelooflijk. Mijn vriendin en ik zijn al heel veel gewend op het gebied van sextoys, maar dit is werkelijk grensverleggend. De sexmachine stoot en vibreert zo hard je wilt (voor iedereen meer dan voldoende!) terwijl de handen volledig vrij zijn voor de partner. Meerdere heerlijke climaxen zijn gegarandeerd!
  De sexmachine is van Japanse topklasse en dus degelijk en slim geconstrueerd voor vele uren plezier samen of spannend alleen.
  Niet onbelangrijk is te vermelden, dat dit soort slimme vernieuwende Japanse sextoys in Nederland alleen bij Mytenga verkrijgbaar zijn en dat is voor mij als liefhebber een zéér betrouwbaar adres, want mijn ervaring is, dat als er iets is, dit direct wordt opgelost. Ook zijn de adviezen van Niels van topklasse.

  O ja, toch nog een klein minpuntje: de heupbevestiging is voldoende maar het kost enige gewenning. (Geplaatst op 26-07-2016)